Verhosuunnitelmia ja tilkkuja

Tällä viikolla oli toinen viikko 2. jaksoa täyteen.

Saimme tällä viikolla 1. jakson töistämme palautetta ja yllätyin positiivisesti, sillä palaute oli parempaa mitä osasin odottaa! Varsinkin kun opettaja sanoi heti alkuun, että hän on nyt alussa tiukka ja panostetaan työn laatuun 🙂

Sisustusompelussa sisustustyynyjen suunnittelutyö eteni viikon aikana ja sain tyynyt työn alle… eli suunnittelu-osuus on tehty.

Sisustustyön suunnittelussa saimme tällä viikolla tehtäväksi suunnitella johonkin valitsemaamme huoneeseen sisustustekstiilit. Valitsin oman kodin keittiön ja piirtelin pohjapiirroksia ja mallipohjia suunitelmaa varten. Mielessäni on jouluinen teema… projekti pitäisi olla valmis tämän kurssin lopussa eli joulukuun alkuun.

Erikoistekniikoiden tunneilla teimme tilkkuja eli piti testata eri tekniikoita. Hirsimökki, katedraalin ikkuna, juopon polku, virveli… ja vaikka mitä tuli tutuiksi.

Tässä muutama malli jotka tein:

Hunajakenno-kukka Juopon polku

Katedraalin ikkuna"virveli"

Tilkkumallien valmistuttua teemme tilkkuista pussukat myyntiin koulun myymälään, sitten pitäisi olla oma tilkkutyö jo teon alla… Olen sitä suunnitellut vielä pitäisi metsästää kankaita sekä piirtää suunnitelmat kunnolla ylös.

Tekemistä riittää!!

Kommenttisi: