Valmistuin!

Tässä sitä ollaan:  vastavalmistunut artesaani!

Todistuksessa ammattinimike on Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen osaamisala, vaatetusala, artesaani.

Valmistujaiset olivat 3.6. perjantaina. Kaunis aurinkoinen päivä – suorastaan painostavan helteinen – kruunasi juhalpäivän!

Tapasimme aamulla koululla luokassamme ja kävelimme siitä kadun toiselle puolelle Tavastia-areenalle saamaan todistukset muiden ammattiin valmistuneiden joukossa. Seremonioiden jälkeen oli vuorossa kahvitus koulun ruokalassa ja vielä viimeinen kokoontuminen luokassa, josta sitten hajaannuimme kuin omiin rientoihinsa. Lähdimme vielä pienellä porukalla terassille istumaan muutamaksi tunniksi ja siitä sitten kotiin.

Tämä kaksivuotinen meni todella nopeasti! Opiskelu rytmittyi siten että ajoittain oli todella löysää ja vain odottelua ja ajoittain paljon stressiä ja liikaakin tekemistä. Ikävä jää loistavaa ryhmäämme sekä muutamaa opettajaa ja oppiainetta.  Tuntuu että osaa vähän kaikkea, mutta en mitään riittävästi  – eli nyt kokemusta kerryttämään!

Jos kuulet sisäisen äänen, 
joka sanoo: ”sinä et osaa maalata”, 
jatka kaikin mokomin maalaamista 
– ja pian se ääni vaikenee.

-Vincent Van Gogh

Tässä blogissa halusin laittaa ylös opiskeluaikaani ja nyt valmistuttuani se on tullut tiensä päähän. Ajattelin jatkaa bloggaustani toisessa blogissa, jossa tulen esittelemään tekemiäni töitä.

Laitan jatkosta lisätietoa kunhan saan uuden blogini kasaan.

2016-06-03 15.00.23.jpg